ایمن از آتش - An Overview

الف) بازدید ماهیانه: این بازدید با توجه به شرایط آب و هوای هر منطقه از یک ماه تا سه ماه یک بار انجام می‌گردد که در این حالت خاموش‌کننده به صورت ظاهری و از نظر سالم بودن پلمپ، قرار داشتن در محل خود، کم نشدن فشار، سالم بودن نازل و ضربه نخوردن مورد بازدید قرار می‌گیرد.

همینطور شما می توانید با برقراری تماس با کارشناسان آرمان فایر ؛ مشاوره رایگان گرفته و خرید خود را با خیال راحت انجام دهید. در زیر با انواع کپسول آتش نشانی و مشخصات و ماهیت هر کدام آشنا خواهید شد :

برای اینکه کپسول ها همیشه کار کنند دو تا نکته رو باید در نظر داشته باشید به خصوص پودری ها

این نوع کپسول آتش نشانی با ایجاد لایه‌ای از کف روی سطح روغن یا چربی در حال سوخت، باعث سوختن اکسیژن می‌شود. ماده شیمیایی موجود در این خاموش کننده پتاسیم است و با فشار دادن ماشه، پتاسیم مانند غبار ریز دفع می‌شود.

یکی از راه‌های تقلبی یا اصل بودن کپسول‌های آتش نشانی همین کارت ضمانت است. علاوه بر این، داشتن و یا نداشتن کارت گارانتی بر قیمت کپسول آتش نشانی نیز تأثیر زیادی خواهد داشت.

شما با خرید کپسول آتش‌نشانی سد حریق ناجی با پرداخت مبلغ مناسبی می توانید از ایجاد خسارت قابل توجهی جلوگیری نمایید.

حمل کپسول ممکن است به وسیله‌ی وسایل نقلیه مختلف مانند اتومبیل‌های آتش نشانی یا هلیکوپترها انجام گیرد.

در این روش برای خارج شدن ماده اطفائیه از خاموش‌کننده باید آن را به صورت واژگون (سر و ته) گرفت در غیر اینصورت ماده اطفائیه خارج نمی‌شود و فقط عامل فشار آن تخلیه می‌گردد.

اینکه منطقه شما مسکونی است، یا تجاری یا صنعتی؟ در چه محل‌هایی بیشترین احتمال وقوع آتش‌سوزی وجود دارد؟ چه نقاطی از محل، از نظر ایمنی افراد و تجهیزات برای شما اهمیت بیشتری دارند؟ با بررسی و پاسخ به این سؤالات، هم می‌توانید نوع کپسول آتش نشانی و هم تعداد آن‌ها را مشخص کنید.

  به یاد داشته باشید از این نوع خاموش کننده نباید در فضای بسته استفاده شود. چرا که پودر به راحتی استنشاق می‌شود و تمیز کردن آن نیز پس از خاموش شدن آتش بسیار دشوار است.

وزن: کپسول‌های دی‌اکسید کربن نسبتاً سبک‌تر از کپسول‌های آبی یا مومی هستند.

نمونه‌ای از یک کپسول آتش‌نشانی کپسول آتش‌نشانی نوعی دستگاه برای خاموش نمودن آتش است. این دستگاه جزء خاموش‌کننده‌های آتش قابل حمل دستی بوده و با توجه به نوع آتش ترکیبات مختلف مانند آب، پودر و گاز، گاز ایمن از آتش دی‌اکسید کربن و بیورسال را با فشار بر روی آتش می‌افکند.[۱]

انواع و تعداد دستگاه‌های خاموش‌کننده مورد نیاز برای یک منطقه توسط مقررات ایمنی در آن منطقه خاص اداره می‌شوند.

از معایب کپسول‌های آتش نشانی پودری می‌توان به این موارد اشاره کرد که پودر در مواد در حال سوختن غوطه‌ور نمی‌شود و اثر خنک‌کنندگی مؤثری بر روی آتش ندارد. این امر به نوبه خود می‌تواند باعث شعله‌ور شدن مجدد آتش شود. استنشاق این پودرها می‌تواند برای انسان خطرناک باشد، بنابراین باید در محیط‌هایی با تهویه مناسب استفاده شوند و از همین رو، گزینه مناسبی برای استفاده در ادارات و اماکن خانگی به حساب نمی‌آیند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *